Monday, January 16, 2012

YAHUUUUUUU........



apa lagi nak diucapkan ...semalam paper akhir untuk semester ni....argghhhhhh...kalau nak dikira susah..memang susah untuk seseorang yg mengharapkan semata2 modul ( tu punnnn baca rumusan jer... ) untuk menjawab soalan peperiksaan...namun ibu sentiasa mengharapkan yang terbaik buat ibu dan kawan kawan ibu....tapi apapun memang seronok bila abis preksa....betulkan....

5 comments:

Mas Ikhwal said...

Saya saudara dari Indonesia. Bagus pula blog ini. Senang rasanya menyimak. Ada beberapa kalimat susah untuk saya mengerti. Lain waktu, saya mungkin melawat (Berkunjung=visit) blog ini lagi.
salam upin-ipin. betul betul betul...

hehehe
Mas Ikhwal

izahdaut said...

dapat dirasakan macaman habis exam. haha.. masa zaman2 u dulu, itu lah paling feel yang tenang lapang dan berbahgiaaaa je..

..... said...

mas ikhwal : kunjungan anda saya hargai.....makasih....

..... said...

mas ikhwal : kunjungan anda dihargai...makasih ya...

..... said...

izahhhhhh....btul sangat tu....rasa lapang jer kepala ni haaaa...bleh kut nak baking2 plak...